'De Likker'

You need any spiritual advice?

You need any spiritual advice?
Just mail me x

Over mij

Mijn foto
Ben gewoon een moeder van twee schattige kinderen...

Volgers

Photobucket

Kristallomantie

Vroeger dacht men dat alleen heksen konden kijken.... Voorspellingen gedaan met een kristallen bol. Nostradamus keek altijd in water, concentratie? De bol is eigenlijk een medium, een instrument waar je gebruik van maakt om de nabije toekomst te zien en het werkt !!! In het midden van de 13e eeuw, in de middeleeuwen in Frankrijk, werd er veel gebruik gemaakt van dit medium. Alleen de rijksten dachten het voorrecht te kunnen genieten, naarmate de jaren werd duidelijk dat je iedereen ermee mag helpen. Waarom de vorm?! De bol wordt vergeleken met de cirkel en de cirkel is de gehele volmaaktheid. Het kristal is het natuurlijke hulpmiddel wat de mens van de Goden kreeg om met hen te converseren. De communicatie tussen het zichtbare en het onzichtbare. Zodoende hadden deze twee aanvankelijk een magisch en gewijd karakter waaraan een ritueel rond het gebruik was, enkel te gebruiken bij speciale gelegenheden. De bol mag van natuurkristal, beril(maansteen), helemaal egaal. Als we goed nadenken weten we dat de Kristallen Bol op een geheime plek in het noorden moet staan. Enkel bekend bij de kristalkijker(degene die hierin kan zien), te raadplegen 's nachts, bij Wassende- of bij Volle Maan in het bijzijn van de betreffende persoon en zonder het Kristal aan te raken. Image Hosted by ImageShack.us

Geheime rituelen

  • Lekkere Heksen smulrecepten
  • Da Vinci Code
  • Vrijmetselarij
  • Heksenrituelen

maandag 5 november 2007

Heksenrecepten

Merry Meet to ya all.
Thee, kruidendrankjes, zalven, zepen, elixers, je kan het zo gek nog niet bedenken maar je vind het hier.
Al die chemische troep tegenwoordig, maak je eigen huismiddel vervang het door een milieuvriendelijk middel, is nog goedkoper ook.


Je mag hier je eigen recept posten.


Maak op-en aanmerkingen, we kunnen van mekaar leren. Heb je een recept van hetzelfde onderwerp, geen probleem, post maar, wordt altijd aangepast met jouw toestemming. Hou het eenvoudig, gemakkelijke ingrediënten met de bron waar je het kan vinden of kopen.

Recepten die hier niet thuishoren worden verwijdert.
Blessed be,
Borzea

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ROZENBOTTEL THEE


Rozenbottel
Water
Honing

Is goed voor nieren, blaas en bij ontstekingen.
Door de vitamine C helpt het zéér goed bij griep en als je verkouden bent.
Ter ondersteuning bij medicatie als je last hebt van diarree. Ook bij Reuma en koorts te gebruiken.
Heb je wonden die moeilijk genezen, gebruik een aftreksel van rozebottel en bij spruw is het goed als spoelwater.

Haal vd gedroogde vruchten de pitten en haren eraf en eruit.
Een eetlepel kleingemaakte rozenbottels per 2 koppen water.
24 uur weken in koud water en uitzeven.
Met vers water de geweekte rozenbottels 15 minuten zachtjes laten koken.
Nogmaals uitzeven en breng op smaak met honing.


Drink de vitamine C-rijke thee de hele dag door. IJzers en granen worden goed opgenomen en daarom w deze thee bi het ontbijt al gebruikt. Drink dus je eerste kopje s'morgens bij je ontbijt. Vitamine C is ook goed voor de huid.

Anoniem zei

GALIUM ODORATUM THEE.

Lievevrouwebedstro thee.

Bloedzuiverend en hartversterkend, rustgevend en bevorderent voor de spijsvertering.
Het lichte gif, cumarineglycoside verwekt hoofdpijn en teveel van deze thee drinken kan leiden tot sufheid en duizeligheid.
Wie dan toch graag een kop wil drinken kan het best de plant inzamelen net voor de bloei. Als je in het najaar plukt, is het aandeel aan actieve bestanddelen nog minder dan 25%, dus niet meer de moeite om dan nog te gaan inzamelen.

een heerlijk kopje lievevrouwebedstrothee. Dat maak je door 2 theelepels gedroogde bovengrondse delen gedurende zo'n 10 minuten te laten trekken in een kopje kokend water.

Het kruid werkt ontspannend, maar ook opwekkend voor mensen die het even niet meer zien zitten. Verjaag die melancholische donderwolken in je hoofd met lievevrouwebedstro.

Icequeenie